Archiv der Kategorie: Intim massage fredericia hot sex video

Urin sex lugt fra skeden efter samleje

Hmmm, syntes aldrig jeg har lugtet dårligt efter sex. Men jeg Tænk på alt det sæd der er oppe i dit, kombineret med din egen skede lugt. Sæd er generelt ikke ret godt for PH balancen i skeden faktisk, så det kan godt være Det er også derfor man opfordrer gravide til at tisse umiddelbart efter sex. Lugten kan være ubehagelig og forstærkes ofte efter samleje. Bakteriel vaginose forekommer også hyppigt blandt kvinder, der har sex med kvinder. Følgende. Hmmm, syntes aldrig jeg har lugtet dårligt efter sex. Men jeg Tænk på alt det sæd der er oppe i dit, kombineret med din egen skede lugt. Mild lugt fra skeden er naturligt forekommende og findes hos stort set alle kvinder. Kraftigere lugt fra skeden kan derimod skyldes sygdom eller infektion. blot tager nogle tabletter og afholder sig fra samleje i uger) mens andre sygdomme Dyrk kun sex med kondom; Gå til lægen/gynækologen mindst én gang om året. Det er normalt at have lidt udflåd eller væske (sekret) fra skeden. Ved katar opleves oftest en lugt af fisk, en ram lugt, specielt efter samleje og menstruation.

Urin sex lugt fra skeden efter samleje - smilte hun

Kønsvorter kan også vokse i skeden og på livmoderhalsen. Når udflåd kommer i kontakt med luftens ilt, bliver det farvet gulligt. Til dig fra Netdoktor. Herpes er en sexuelt overført sygdom. Lichen sclerosus er ikke i sig selv en farlig lidelse, men får du den ikke behandlet, kan der opstå celleforandringer i din hud, som senere kan udvikle sig til hudkræft. Udland Kvinde betalte kroner for billet til Kreta:

Urin sex lugt fra skeden efter samleje - med min

Man er først og fremmest generet af en ulidelig kløe og svie i underlivet, som ofte, men ikke altid, er ledsaget af tykt, hvidt, hytteostagtigt udflåd. Gossip Ærlig Brian fra Landmand søger kærlighed:

0 Antworten zu “Urin sex lugt fra skeden efter samleje

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *